1

Kunstplantenmuren

De levensechte kunstplanten van Future Living Walls zijn ideaal in vrijwel elk project. Van groene gevels en wanden, tot intereurbeplanting en grote kunstbomen, wij maken elke ruimte groen!

Kunstplanten vergen nauwelijks onderhoud en staan garant voor jarenlang plezier. Op veel plaatsen is echte beplanting moeilijk (mooi) te houden en vergt veel onderhoud. Met de nieuwe generatie kunstplanten en -bomen van Future Living Walls maken we elke omgeving blijvend en duurzaam groen.

De Kunst Groene Wand BASIC

De Kunst Groene Wand BASIC is dé eenvoudige groene wand voor binnen. Door de verschillende A-, B- en C-panelen ontstaan er geen herhalende patronen. De BASIC is gemaakt om op een eenvoudige en goedkope wijze een groene wand te maken en vele jaren mooi te blijven zonder veel onderhoud.

De BASIC is opgebouwd uit losse matten van 100 cm x 100 cm, op een kunststofraster, UV- en brandvertragend. De 100 x 100 cm matten van de Groene Wand BASIC worden aan de wand bevestigd. Ze zijn gemakkelijk op maat te snijden en de montage is eenvoudig en prima zelf te doen (met een nietpistool).

De kosten voor een groene wand variëren per project, afhankelijk van de afmetingen, de ondergrond en de werkhoogte.

hetzelfde systeem is geschikt voor binnen en voor buiten. De kunstplanten van de BASIC zijn UV-werend en dus ook geschikt voor buiten. Uiteraard zal door invloeden van het weer en zonlicht de BASIC buiten wel sneller ‘slijten’.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om een BASIC groene wand te bewonderen. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op zodat er zeker iemand aanwezig is die informatie kan geven en mee kan denken met het project.

basic

Moswanden

De Groene Wand Mos wordt volledig op maat opgebouwd waarbij we gebruik maken van het mooiste kunstmos dat momenteel verkrijgbaar is. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een bedrijfslogo erin te verwerken.

Onze moswand  is opgebouwd uit losse matten van 50 cm x 50 cm. De mosdeeltjes zijn gemonteerd op een flexibel kunststof raster. De wanden kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het kunstmos is UV-werend en daardoor dus ook geschikt voor buiten. Uiteraard zal door invloeden van het weer en zonlicht het kunstmos buiten wel sneller ‘slijten’.

 

Onze kunstmoswanden lenen zich uitstekend als afwerking voor onze geluidsabsorberende wandoplossing. De zwarte toplaag van onze geluidsabsorberende beplating is de perfecte ondergrond voor het kunstmos dat daardoor nog meer diepte krijgt. Maak je ruimte groen en verbeter meteen de akoestiek!

Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om een (kunst) moswand te bewonderen. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op zodat er zeker iemand aanwezig is die informatie kan geven en mee kan denken met het project.

44

Future Living Walls... Samen voor groen.

Bel ons

+31 (0)6 2941 1114

Mail ons

info@futurelivingwalls.nl

Future Living Walls © 2024. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

Kom in contact!
×

Chat met Future Living Walls

× Kan ik je helpen?