future living walls pand

Over ons

We zijn begonnen in 2019, sinds dien vergroenen we Peel en Maas en intussen ook de rest van Nederland. Na de specialisatie in plantenmuren is Future Living Walls zich gaan richten op algehele interieurvergroening. Zo hebben we alle groene oplossingen onder 1 dak, en kunnen we voldoen aan (bijna) alle aanvragen.

Wij,  een jong en energiek team, staan samen met jou klaar om een kwalitatieve en unieke groenoplossing te vinden die past in iedere situatie. Klanten kiezen voor ons voor het persoonlijke contact. Daarbij zijn we altijd bereikbaar en is creativiteit, het meedenken en kwaliteit ons uitgangspunt. Met een grote voorliefde voor groen, werken we alleen met de beste (hydro) planten en het mooiste en meest duurzame mos. Dit betekent dat onze producten niet alleen na het plaatsen een fantastische indruk maken, maar dat dit gedurende jaren na plaatsing zo blijft. Wij geloven in goede samenwerking met onze klanten en groen partners. Zoals onze slogan ook zegt “samen voor groen”.

Graag stellen we het team aan je voor:

WOUTER

Future Living Walls is in 2019 opgericht door Wouter. Na zijn studie commercieel business management wilde hij een bedrijf beginnen wat gericht is op de toekomst. Door zijn juiste motivatie en met de goede mensen om zich heen, bouwt hij met succes verder aan Future Living Walls. Daarnaast is Wouter in 2021 ook mede eigenaar geworden van www.verticaletuinen.nl. Een online webshop waar ook de particulieren hun eigen verticale tuin kunnen samenstellen.

 +31 629411114
 wouter@futurelivingwalls.nl

SUZAN

Suzan is 2022 in dienst gekomen bij Future Living Walls. Suzan is verantwoordelijk voor de sales & marketing. Ook durft Suzan haar handen uit de mouwen te steken en helpt ze graag met haar groene vingers mee om projecten op te leveren. Heb jij een vraag over onze producten? Dan helpt Suzan u graag verder!

 +31 611140833
 suzan@futurelivingwalls.nl

JANNEKE

Bloemiste en styling queen Janneke zorgt ervoor dat alle mos projecten uniek zijn en een lust voor het oog! Geen wand is het zelfde. Janneke is ons verschil tussen ‘leuk’ en de ‘wow!’ factor.

SAMMIE

Lid van het welkomscommite en onze trouwe viervoeter, die we letterlijk niet meer van de werkvloer kunnen wegdenken. Altijd vrolijk, nooit een ochtendhumeur en energie voor 2!

ARJAN

Naast zijn topsport carrière als handballer bij Bevo HC en het Nederlands team, heeft Arjan enorm groene vingers gekregen, doordat hij vaak ingezet wordt door ons. Waar er hard gewerkt moet worden, is Arjan aanwezig. Door zijn brede kennis en kunde kunnen we hem altijd inzetten voor iedere situatie.

MARTIJN

Martijn is onze all-round medewerker; een echte alles-kunner! Van zagen tot monteren en verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Daarnaast is hij de constante vrolijk en goedgehumeurde collega, die we allemaal graag om ons heen hebben. Geen klus te zwaar en Martijn staat altijd voor ons klaar.

SJORS

Sjors is mede eigenaar van www.verticaletuinen.nl. Sjors is me de de ontwerper en producent van de panelen die voor verticale tuinen worden ingezet. De panelen worden dus op Nederlandse bodem, door SC-metaal gemaakt.

BJORN

Bjorn is in 2012 zijn eigen hoveniers bedrijf begonnen. In 2020 zijn Bjorn en Wouter in samen in contact gekomen. Samen geloven zij in het verticaal groen voor buiten. Van het plaatsen en onderhouden van groene gevels weet Bjorn alles. Heb jij een vraag over groene gevels? Neem dan gerust contact op met Bjorn.

Laten we samen iets groens beginnen!

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

  Future Living Walls... Samen voor groen.

  Bel ons

  +31 (0)6 2941 1114

  Mail ons

  info@futurelivingwalls.nl

  Future Living Walls © 2023. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

  Kom in contact!
  ×

  Chat met Future Living Walls

  × Kan ik je helpen?