“Met Future Living Walls maak ik de wereld een stukje groener, mooier én gezonder”

Het oprichten van mijn eigen bedrijf is altijd een droom geweest, net als een groenere en betere wereld. Het was daarom ook geen verrassing dat ik tijdens mijn opleiding Commercieel Business Management stage heb gelopen bij Nature’s Green, dé pioniers op het gebied van NextGen Living Walls.

Na veel inspirerende gesprekken met succesvolle ondernemers in de verticale muren branche – plantenkwekers, verkopers en business owners – en een bont netwerk van connecties met een brok aan ervaring is Future Living Walls een feit. Samen werken we aan een groene toekomst.

Groene groeten, Wouter

Verticaal groen is de toekomst.

En deze groenere wereld begint bij jezelf. Dát is precies wat we dachten bij de oprichting van Future Living Walls. Groene muren zijn niet alleen een aanwinst voor elk interieur. Ze zijn ook nog eens goed voor onze gezondheid én voor het milieu.

Naast groen durven wij ook groot te dromen. Niet alleen wordt Future Living Walls de komende jaren een grote speler op het gebied van verticaal groen in Nederland. Ook buiten de landsgrenzen hopen wij de wereld een stukje groener… én mooier te maken met verticaal groen van Future Living Walls.

Laten we samen iets groens beginnen!

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

  Future Living Walls... Samen voor groen.

  Bel ons

  +31 (0)6 2941 1114

  Mail ons

  info@futurelivingwalls.nl

  Future Living Walls © 2022. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

  Kom in contact!
  ×

  Chat met Future Living Walls

  × Kan ik je helpen?