future living walls pand

Over ons

We zijn begonnen in 2019, sinds dien vergroenen we Peel en Maas en intussen ook de rest van Nederland. Na de specialisatie in plantenmuren is Future Living Walls zich gaan richten op algehele interieurvergroening. Zo hebben we alle groene oplossingen onder 1 dak, en kunnen we voldoen aan (bijna) alle aanvragen.

Wij, team groen, staan dus samen met jou klaar om een kwalitatieve en unieke groenoplossing te vinden voor iedere situatie. Klanten kiezen voor ons voor het persoonlijke contact. Daarbij zijn we altijd bereikbaar en is creativiteit en kwaliteit ons uitgangspunt. Met een grote voorliefde voor groen, werken we alleen met de beste (hydro) planten en het mooiste mos. Dit betekent dat de planten niet alleen na het plaatsen een fantastische indruk maken, maar dat dit gedurende jaren zo blijft. We werken in een team van 3; Wouter, Janneke en Suzan. Ok, vaak werken we met 4, en die staat ook op 4 poten; onze kantoorhond Sammie. Wouter is de eigenaar, Janneke onze designer en Suzan focust zich op de sales. Maar natuurlijk krijgen we allemaal wel eens groene vingers, want we weten allemaal van aanpakken!

Graag stellen we het team aan je voor:

WOUTER

Future Living Walls is opgericht door Wouter. Hij is een spin in het web en weet van alles wat. Daarnaast heeft hij het technische inzicht en het juiste netwerk om het bedrijf verder te laten groeien.

 +31 629411114
 wouter@futurelivingwalls.nl

SUZAN

Suzan is verantwoordelijk voor de sales & marketing binnen ons team. Maar ook zij heeft groene vingers en steekt d’r handen uit haar mouwen als projecten opgeleverd worden. Vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.

 +31 611140833
 suzan@futurelivingwalls.nl

JANNEKE

Bloemiste en styling queen Janneke zorgt ervoor dat alle projecten uniek zijn en een lust voor het oog! Geen wand is het zelfde. Janneke is ons verschil tussen ‘leuk’ en de ‘wow!’ factor.

SAMMIE

Lid van het welkomscommite en onze trouwe viervoeter, die we letterlijk niet meer van de werkvloer kunnen wegdenken. Altijd vrolijk, nooit een ochtendhumeur en energie voor 2!

Laten we samen iets groens beginnen!

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

  Future Living Walls... Samen voor groen.

  Bel ons

  +31 (0)6 2941 1114

  Mail ons

  info@futurelivingwalls.nl

  Future Living Walls © 2022. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

  Kom in contact!
  ×

  Chat met Future Living Walls

  × Kan ik je helpen?