Plantenmuur binnen

Een plantenmuur vol met levende planten is een van de mooiste, groen en rustgevende eye catchers die je in jouw binnen omgeving kunt hebben. Een groene wand is een ruimtebesparend en hip alternatief voor kantoorplanten. Een plantenmuur bestaat uit echte planten en geven een unieke en natuurlijke sfeer aan elke ruimte.

In onze binnenmuren maken wij gebruik van planten die zijn gekweekt op hydrocultuur. Hydrocultuur is een systeem waarbij wortels van planten groeien tussen kleikorrels. Deze korrels nemen water met voeding op en geven dit geleidelijk af aan de wortels van de plant.

Hydrocultuur, ook wel watercultuur genoemd, is een van de meest bekende systemen op dit moment. Wanneer er voldoende verlichting aanwezig is, kan vrijwel elke plantensoort in een plantenmuur groeien. Mocht er niet genoeg licht vanzelf binnenkomen? Dan hebben wij de juiste de juiste lampen bij om uw plantenmuur optimaal te laten schitteren.

Voordelen van plantenmuren voor binnen:

Icon

In één dag een levende groene wand

Icon

Zorgt voor een goede luchtvochtigheid in de ruimte

Icon

Keuze uit vele plantensoorten

Icon

Future Living Walls zorgt voor het onderhoud

Wat kost een plantenmuur?

Iedere plantenmuur is uniek. Zo zijn er verschillende factoren waar we naar moeten kijken. Wat is de afmeting van de wand? Welke planten komen er in de plantenwand?  Krijgt de plantmuur een automatisch irrigatiesysteem of handmatig? Is er voldoende verlichting aanwezig? Krijgt de plantenmuur zijpanelen om het netjes af te werken? Dit zijn allemaal factoren waar we rekening mee moeten houden.

Wil je jouw omgeving in één dag groen veranderen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Future Living Walls... Samen voor groen.

Bel ons

+31 (0)6 2941 1114

Mail ons

info@futurelivingwalls.nl

Future Living Walls © 2024. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

Kom in contact!
×

Chat met Future Living Walls

× Kan ik je helpen?