Verticale tuinen

Op zoek naar een echte eyecatcher voor in je huis, tuin of op kantoor? Onze verticale tuinen met industriële look zijn uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis, zodat jij altijd omgeven bent van een groene omgeving.

Voordelen van Verticale tuinen:

Onze producten zijn uitermate geschikt om een mooie plantenwand te realiseren in jouw huis of tuin en is een perfecte oplossing om groen aan te brengen op plaatsen waar je wellicht wat minder ruimte hebt om bloempotten neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld op een balkon. Je hebt de keuze uit een paneel in drie verschillende kleuren en twee verschillende afmetingen. Daarnaast hebben we ook nog twee verschillende roosters in ons assortiment.

Naast het paneel of rooster, kan er gekozen worden tussen onze speciaal gemaakte zwarte plantenbakken of de zwarte of aluminium gekleurde pothouders, zodat je zelf kunt kiezen welke potjes passen binnen jouw omgeving. Let er wel even op wanneer je de plantenwand binnenshuis wil ophangen, en je eigen potjes gebruikt, deze dicht zijn aan de onderkant. Met ons systeem heb je een hip product die als echte eyecatcher kan dienen in en om jouw huis.

Meer informatie over Verticale Tuinen?

Wil je graag meer informatie of een verticale tuin bestellen? Zie dan onze website van Verticale Tuinen!

Future Living Walls... Samen voor groen.

Bel ons

+31 (0)6 2941 1114

Mail ons

info@futurelivingwalls.nl

Future Living Walls © 2024. Alle rechten voorbehouden. Website door Remmedia Webontwerp

Kom in contact!
×

Chat met Future Living Walls

× Kan ik je helpen?